Help

Als je op een computer of laptop werkt kun je de app gebruken in alle recente browsers.

Op een iPad of iPhone kun je Safari of Chrome gebruiken, of een andere recente browser. Je kunt de app op een iOS apparaat met Safari ook toevoegen aan je beginscherm door op het blokje met het pijltje, helemaal linksboven, te drukken en vervolgens 'Voeg toe aan beginscherm' te kiezen. Zo kun je de App op je iPad of iPhone gemakkelijk openen vanaf je beginscherm.

Op een Android tablet of telefoon is de app te gebruiken vanaf Android 4.0.

De app is op alle Windows telefoons met Windows Phone, of op alle tablets met Windows 8 (RT), te gebruiken.

 

Ik ben geen ouder of begeleider van iemand met een verstandelijke beperking. Kan ik toch de app spelen?

Jazeker! Kies gewoon de variant die het beste bij jouw situatie past. Lees zinnen als ‘je kind’ of ‘je cliënt’ dan op de manier zoals die voor jou geldt.

  • Ben je een familielid of heb je op een andere manier privé te maken met iemand met een verstandelijke beperking, kies dan de ouder-versie.
  • Werk je met mensen met een verstandelijke beperking, dan kun je het beste de begeleider-variant kiezen.

Ik weet het antwoord op deze vraag niet.

  • Een aantal vragen zijn echte kennisvragen. Die weet je wel, of nog niet. Maar geen zorgen! Aan het eind zijn al deze begrippen bekend voor je. Er komen steeds meer inzicht-vragen. Hiervoor heb je de kennis nodig die je in de eerste dagen hebt opgedaan. Het doel van de HiSense APP is dat je telkens nieuwe dingen leert.

Deze vraag is veel te makkelijk.

  • Sommige vragen zullen gaan over dingen die je allang wist. Goed om hier weer even bewust bij stil te staan: klopt wat ik weet ook met mijn handelen in de dagelijkse praktijk?

Dit voorbeeld is voor mij niet van toepassing.

  • De inhoud van de HiSense APP richt zich op een brede doelgroep. Het kan dus gebeuren dat je vragen krijgt over situaties die jij niet herkent. Bijvoorbeeld omdat jouw kind niet naar de dagbesteding gaat, of omdat je geen cliënt hebt met ADHD. Probeer je dan voor te stellen wat je in dat geval zou doen.


Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden dan kan je mailen naar psterkenburg@bartimeus.nl


Inloggen >

Registreren voor Begeleiders >

Registreren voor Ouders >